Surprising Layout Revealed in Industrial Apartment in Russia

Posted on
Acquire this concept

Studio Geometrium accomplished the design of an industrial residence with a masculine really feel in Kotelniki, Russia. This house was specifically tailored to fulfill the wants of the proprietor, a person with a ardour for sports activities and wholesome residing.

As you step inside, you discover the unconventional format of this house. The bed room is situated in the center of the residence, separated by a glass partition and skinny metallic columns. Apart from the hallway and toilet, that are strictly divided, the remainder of the residing areas mix collectively in an open house.

Acquire this concept

The designers additionally “added” the balcony to the room, by remodeling it into an off-the-cuff house for rest. Within the kitchen, there’s a sensible bar-style desk, massive sufficient for intimate gatherings with buddies.

Pure slate tiles are used all through the residence, from the kitchen to the hallway and toilet. The vertical partitions function clinker bricks for a real industrial ambiance, whereas the ceiling showcases concrete slabs. This dynamic merger of supplies and textures results in stunning contrasts, popping up as you progress your consideration from one nook to a different. Images by Geometrium DSGN.

Acquire this concept
Acquire this concept
Acquire this concept
Acquire this concept
Acquire this concept
Acquire this concept
Acquire this concept
Acquire this concept
Acquire this concept

قالب وردپرس

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *